dinsdag 5 mei 2015

Heideklassen dinsdag 5 mei 2015

Om 8 uur werden we aan het ontbijt verwacht. Na het ontbijt onze tanden poetsen, nog even buiten spelen en van 10 tot 12 met de go-carttrein en de go-carts rijden. Dit was superleuk en de beenspieren werden serieus getraind!
Als middagmaal kregen we knolseldersoep, wortelpuree met braadworst en jagersaus en een lekkere chocolade-pudding als dessert.
In de namiddag gingen we op schattenjacht in het bos. Viking juf Tania zat aan de ene kant van het bos met een schatkist vol goudstaven (=duplo-blokken). Deze moesten allemaal overgebracht worden naar Viking juf Anne die aan de andere kant van het bos zat. Dit was echter niet zo simpel want er waren vijandige Vikingen (juf Liesbeth, juf Elly, juf Elke en juf An) die de goudstaven konden afnemen door de kleine Vikingen aan te tikken. De Viking-juffen hadden minder blokjes kunnen bemachtigen en de toren/kasteel die ze bouwden was ook niet zo mooi. We hoopten dan maar te scoren met de hoogste toren. Helaas! J
Daarna deden we het even rustig aan en knutselden een Viking-helm. Wie klaar was kon nog buiten spelen of en gezelschapspel spelen.
Als avondmaal kregen we omelet met of zonder spekjes met een broodje. Wie dit echter niet lekker vond kon ook gewoon brood krijgen met charcuterie, confituur of choco.
Deze avond was er opnieuw een uurtje (van 20u tot 21u) zwemmen gepland.
Daarna vlug het bed in want morgen staat onze daguitstap op het programma.

Vele groetjes van al onze Puzzeltjes!

Tot morgen.

De Puzzel-juffen

Geen opmerkingen: