vrijdag 17 mei 2013

Beste ouders,

Deze ochtend startte met een zware opgave: het maken van de koffers! Ongelooflijk hoeveel kousen, washandjes,... verdwaald waren in de kamers en wat een zoektocht om de juiste koffer van al deze spullen te vinden. Mocht je in de koffer toch iets terugvinden dat niet van jullie is, gelieve het dan mee te geven naar de school. 
Deze voormiddag stond het geluk opnieuw aan onze kant. Na het lekkerz ontbijt (dit keer met croissants) gingen we nogmaals MET DROOG WEER van 10u tot 11u met de go-karts rijden.
Van 11u tot 12u, toen het begon te regenen, stond het zwembad weer ter onzer beschikking.
We kunnen dus zeker zeggen dat de weergoden ons deze week goed gezind waren. Enkel op donderdag hadden we een natte dag, maar hierdoor werd dit een rustige dag (na de drukke daguitstap van woensdag) en was dit een ideale dag voor de geplande knutsel- en binnenactiviteiten.
De locatie was een succes, netjes en kindvriendelijk, het programma was leuk, het eten lekker en onze puzzelvriendjes waren SUPERTOF!!! Bedankt allemaal!

Graag geven we nog even mee dat het maandag (Pinkstermaandag) en dinsdag (facultatief verlof) geen school is en dat we dus op woensdag 22/05 terug naar school komen.

Vele groetjes,
Witte Veer en Vrolijke Vogel

Geen opmerkingen: