dinsdag 14 mei 2013

Beste ouders,

De eerste nacht hier is heel goed verlopen. Onze vriendjes van de Puzzel waren heel snel naar dromenland vertrokken en de meeste lagen nog goed te slapen toen we hen gingen wekken.
Na onze 'Cowboy Johnny-dans' en een stevig ontbijt keken we naar de foto's van de eerste dag en trokken daarna alweer richting zwembad. De activiteit die dan volgde, nl. het rijden met de go-karts en met de go-karttrein, was voor de meeste kinderen toch wel het leukste moment van de dag. Bekijk hiervoor ook zeker even ons foto-album.
Na het middagmaal (wortelsoep, puree met bloemkool en kalkoengebraad, vanille-pudding) schreven we een kaartje naar het thuisfront, speelden gezelschapsspelletjes, maakten een wandeling in het bos, toonden we onze behendigheid op het avonturenpad,...
Van 16u tot 18u gingen we opnieuw de sportieve toer op in de sporthal: hockey met de juffen, badminton, klimmen en klauteren, springen op het springkasteel,...
Zo pas hebben we spirelli met bolognaise-saus gegeten en straks trekken we nog even met de ganse groep naar de speelweide.
Vanavond duiken we tijdig onder de wol want het belooft morgen opnieuw een drukke dag te worden: onze daguitstap naar Valkenburg!

Vele groetjes,
juf Anne en juf An

1 opmerking:

verslycken monica zei

mama van thomas thomas heeft plezier zie ik op de foto's daar ben ik zeer blij om grtjes van mama van thomas